© Antonweb.nl 2009/2019
Een product van
Promoted by Antonweb.nl
KeikZeikKukZuk
Ons eerste verhaal. Wij zullen op deze pagina regelmatig een belevenis uit ons leven, tussen de mensen, om beurten vertellen en om te beginnen geven we Keik de gelegenheid nu als eerste zijn verhaal te doen. Hoi, mijn naam is Keik, vraag mij niet waarom ik zo heet maar mijn ouders zeggen dat ik sinds mijn geboorte overal met mijn ogen ergens in wilde kijken en heb, zodra ik een beetje kon lopen, de verrekijker van mijn vader gepikt om lekker rond te kijken. Mijn naam wordt geschreven met een korte ei omdat ik met mijn geboorte een beetje klein ben uitgevallen en mijn moeder pas na twee maanden ons een naam heeft gegeven. Mijn tweeling broertje begon bij zijn geboorte, spontaan te zeiken ?? Dus die kreeg de naam Zeik, drie maanden later zijn mijn andere broertjes geboren, Kuk en Zuk. Deze kregen ook, pas een paar maanden na hun geboorte, namen, die als klinker de u hadden. Omdat onze vader Reik vond dat het uit moest zijn met de eitjes in de familie en hij vond dat onze moeders naam Rut, de juiste klank heeft. Er is al veel gebeurd in ons korte leven, maar dat geeft stof om veel over te schrijven op onze website.
Eigenlijk is mijn eerste verhaal hier al opgeschreven en zal ik een kleine aanvulling geven op mijn gegevens. Mijn hobby’s zijn, behoudens veel met mijn verrekijker spelen, kijken vrouwen, bier drinken, terrasje pikken, lekker eten, reizen en internetten. 
Wat ik ook wel leuk vind, is alles wat ik zie, na te doen. Daar bedoel ik mee dat ik veel gedrag van mensen imiteer. Daar krijg ik ook wel eens een klap voor op mijn kop. Groetjes van Keik.
Hoera... We hebben een eigen postzegel. info@antonweb.nl
Wat doen jullie hier ?
© Keikzeikkukzuk 2009/2019
KeikZeikKukZuk
Ons eerste verhaal. Wij   zullen   op   deze   pagina   regelmatig   een   belevenis   uit   ons   leven,   tussen   de   mensen,   om   beurten   vertellen   en   om   te   beginnen   geven we Keik  de gelegenheid nu als eerste zijn verhaal te doen. Hoi,   mijn   naam   is   Keik ,   vraag   mij   niet   waarom   ik   zo   heet   maar   mijn   ouders   zeggen   dat   ik   sinds   mijn   geboorte   overal   met   mijn   ogen ergens in wilde kijken en heb, zodra ik een beetje kon lopen, de verrekijker van mijn vader gepikt om lekker rond te kijken. Mijn   naam   wordt   geschreven   met   een   korte   ei    omdat   ik   met   mijn   geboorte   een   beetje   kl ei n   ben   uitgevallen   en   mijn   moeder   pas   na twee   maanden   ons   een   naam   heeft   gegeven.   Mijn   tweeling   broertje   begon   bij   zijn   geboorte,   spontaan   te   zeiken   ??   Dus   die   kreeg   de naam Zeik , drie maanden later zijn mijn andere broertjes geboren, Kuk  en Zuk . Deze   kregen   ook,   pas   een   paar   maanden   na   hun   geboorte,   namen,   die   als   klinker   de   u    hadden.   Omdat   onze   vader   Reik    vond   dat   het uit moest zijn met de ei tjes in de familie en hij vond dat onze moeders naam Rut , de juiste klank heeft. Er is al veel gebeurd in ons korte leven, maar dat geeft stof om veel over te schrijven op onze website.
Eigenlijk is mijn eerste verhaal hier al opgeschreven en zal ik een kleine aanvulling geven op mijn gegevens. Mijn hobby’s zijn, behoudens veel met mijn verrekijker spelen, vrouwen, bier drinken, terrasje pikken, lekker eten, reizen en internetten.  Wat ik ook wel leuk vind, is alles wat ik zie, na te doen. Daar bedoel ik mee dat ik veel gedrag van mensen imiteer. Daar krijg ik ook wel eens een klap voor op mijn kop. Groetjes van Keik.
Hoera... We hebben een eigen postzegel. Om deze te bestellen kijk dan even op de volgende site voor meer unieke postzegels... www.antonweb.nl
Een product van