© Antonweb.nl 2009/2019
Een product van
Promoted by Antonweb.nl
KeikZeikKukZuk
Mogen wij even onze familie voorstellen…… Wij heten Keik, Zeik, Kuk en Zuk, twee tweelingen van de familie Stokstijf uit India. Onze familie bestaat verder uit vader Reik en moeder Rut, tevens hebben we nog een broertje, die Meik heet, onze geboorteplaats is Shimla  in India en we verblijven al ruim twee jaar in Nederland. Nogmaals wij zijn asielzoekers en zijn via allerlei omwegen in Amersfoort terecht gekomen en ingeschreven om hier verder te studeren. We hebben al een studie aan de Dierenfaculteit Cum Laude afgesloten en treden nu op als gastdocenten. Onze ouders leven in Arnhem en verdienen geld met lessen in “toneelspelen” voor kinderen en figureren in reclame.
                       Keik.                                                                      Zeik.               
                       Kuk.                                                                        Zuk.                  
                    Vader Reik.                                                     Moeder Rut                  
Wat doen jullie hier ?
© Keikzeikkukzuk 2009/2019
KeikZeikKukZuk
Mogen wij even onze familie voorstellen…… Wij heten Keik, Zeik, Kuk en Zuk, twee tweelingen van de familie Stokstijf uit India. Onze familie bestaat verder uit vader Reik en moeder Rut, tevens hebben we nog een broertje, die Meik heet, onze geboorteplaats is Shimla in India en we verblijven al ruim twee jaar in Nederland. Nogmaals wij zijn asielzoekers en zijn via allerlei omwegen in Amersfoort terecht gekomen en ingeschreven om hier verder te studeren. We hebben al een studie aan de Dierenfaculteit Cum Laude afgesloten en treden nu op als gastdocenten. Onze ouders leven in Arnhem en verdienen geld met lessen in “toneelspelen” voor kinderen en met figureren in reclame.
    Keik.                         Zeik.                        Kuk.                              Zuk.                 Vader Reik.            Moeder Rut.
Wij feliciteren
Wij feliciteren Keik, Zeik, Kuk en Zuk met hun eigen website.......
Een product van